Instituti për Studime Shqiptare dhe Protestante po punon për të prezantuar disa libra audio për rastin e 200-vjetorit të lëzivjes protestante ndër shqiptarët. Një prej tyre është rrëfimi i Gjerasim Qiriazit, Pengu i kaçakëve. Ja një mini-klip nga leximi që po përgatitet nga aktori i shquar Xhelil Aliu.